Update

Guuud vilket härligt väder det har vart idag! Vi skulle ju som sagt ut på galej idag; det vart en tur till shoppingcentrat istället. Pluttis behövde nått svalare än vår-mössan att ha på sig så det fick vi kolla efter. O vi fann det vi ville ha för välldans få ynka kronor. Som hittat! Pluttis var nöjd och det är såklart det viktigaste! Vi har suttit ute på balkongen och spelat spel. Såå mysigt! Dock tyckte jag att det var dags att bona om det hela lite; penséerna som inhandlades häromdagen blev planterade. Så nu har vår balkong blivit med blommor! :) Måste dock få tummen ur att plantera lite också. Har ju en del frön sen förra året och kanske att jag kan få dem att gro? Det är värt ett försök ;) Tagetes och krasse. Mycket av bägge vill jag ha! Dock måste jag inhandla lite kantväxter o sånt lite längre fram. I år kör jag järnet med blomster alltså! *haha*

- kaboom, där fick jag en rejäl tant-stämpel. Jag bju’r på den! -

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.