Kycklinggryta och examination.

Middagen idag bestod av kycklinggryta med ris. Barnen åt som bara den o jag själv fick en släng av matkoma ^^ Efter middagen intog vi soffläge. Kändes välbehövligt efter en lång dag & äventyret efter dagis.

Ikväll spenderas mycket tid framför datorn. Jag har en examination som skall in denna veckan plus att jag har ett arbete att påbörja. Det är verkligen fullt ös! Kraven blir fler o fler ju längre tid man läst – något jag nu får känna av. Men som sagt; bra att tempot ökar så man får en försmak av vad som väntas inför sista terminen. De jag hört om den är att man inte gör något annat än spendera tid med plugg och att man inte ”sover på ett halvår” som någon sa. Jag fasar men det med förtjusning. Sista terminen gäller det alltså att ligga i; och ligger man i – då har man snart examensbeviset i handen. För ja; jag planerar att avsluta mina studier detta året. Men..vi får se. Kanske jag tar mig ännu en sväng om bland olika högskolor/universitet innan jag känner mig klar?

Kommer jag någonsin känna mig klar?????

This entry was posted in Skola. Bookmark the permalink.

Comments are closed.