30 Mars, 2012.

Hej hallå bloggen :)

Igår fanns det icke tid till att blogga.. Full rulle hela dagen :)

Idag blir det att åka ut på en shoppingtur. Pluttisen påpekade ett stort problem igår och jag blev nog mer irriterad på det hela än Pluttisen själv. Så idag; köpa nytt och kasta bort det gamla. Undra om jag skall kontakta tillverkaren? Hmm.

Vidare idag får vi kanske lite besök – inget som riktigt är spikat ännu. Vi tar det som det kommer. Har fått tummen ur att köra lite tvätt också. Pluttisens dagis-jacka var en aaaningens lortig men är nu ren o fin igen. Så idag fick Pluttisen ha på sig ”fin-jackan” till dagis och jag kan bara hoppas att den håller för dagis-bravaderna ^^

Nepp; dricka mer ”lat-kaffe” (redbull) och hoppas på att effektiva jag kan kicka igång..

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

One Response to 30 Mars, 2012.

  1. Mrstroll says:

    Ååå redbull, drack min första (på ca 4 år) redbull förra året dagen före powermeet faktiskt. Gottigott.