25 Mars, 2012.

Igår var det en produktiv dag. Bl.a. grejade jag med bilen, tog tag i lite röjande här hemma osv. Idag har jag hunnit med att besöka shoppingcentrat. Modet som är nu kan jag tycka är fint..på andra. Färger i alla variationer. Jag själv skulle mest känna mig som en clown. Nyttjade en rabatt som jag hade på H&M och shoppade mig en till cardigan. Känns som om de är ett av måstena som måste finnas i en garderob. De går ju att matcha ihop lite hur som helst :) Invigde dessutom mina nya ballerina idag också. Bruna i konstläder á la H&M. Hann inte mer än att komma fram till shoppingcentrat innan jag började känna av skoskav. Mina fötter är inte av denna värld.. Får välldans lätt skoskav varav valet ofta blir platta jympadojjs.. :(

Var även förbi blomsteraffären och shoppade på mig 2 säckar jord. Här ska planteras! ^^ Några penséer fick också snällt följa med hem. Dock avvaktar jag någon/några dagar innan jag planterar ut dem då det vart minus grader nu under några nätter. Kommer bli bra detta :) Har ju ändrat om en del på balkongen sen föregående år och iår kommer det nog finnas en riktig myskänsla över allt. Ååh! :)

Har även pysslat lite. Snart påsk juh. En anledning till att få pyssla och dekorera ^^ Bilder kommer upp i min BDB inom kort.

Tajm för lite worki. Inte fan kan jag ligga på latsidan för att det är helg? HAHA!

This entry was posted in Allmänt babbel, Hemma hos oss, Shopping, Skola. Bookmark the permalink.

Comments are closed.