23 Mars, 2012.

Månadens ”roligaste” är avklarat, dvs räkningarna ^^ Så skönt att betala dem på en gång och få det bortgjort. En hel månad kvar tills nästa gång :P

Idag har jag vart iväg på intervju. Gick bra och fick höra att de svar jag gav var otrolig intressanta för undersökningens syfte. YES! Härligt att man kan bistå med nått :P Har kört en del maskiner tvätt idag också. Skönt att få såna där måsten bortgjorda! Vidare har jag såklart pluggat också. Skickade nyss in deadlinen (som ska va inne senast 23:59). Jag skrev klart rapporten igår men valde att inte skicka in den då ögonen gick i kors där på slutet. Ikväll läste jag igenom den (efter att jag låtit texten vila – ett studietips btw!). Genomläst & inskickat. Gööttt! Så nu tar jag helg med gott samvete!

Hur jag ska börja min ledighet? Jag ska ta mig en tidig kväll och gå o sova. Lyxigt värre va? :P

This entry was posted in Allmänt babbel, Nalle tipsar & rekommenderar, Skola. Bookmark the permalink.

Comments are closed.