22 Mars, 2012.

Idag är det 3 månader kvar till Mini fyller 2 år. Oj oj :)

Mötet igår avklarades snabbt och effektivt. Jag skuttade mer eller mindre ut därifrån då personerna som närvarade är så positiva och framåt! Jag tycker verkligen om dem! Och min egen prestation var jag mycket mycket nöjd med.

Eftermiddagen igår bestod av besök, lek&bus och kidsen fick även baka chokladbollar. Mini åt mer än vad h*n rullade ihop chokladbollarna *fniss*

Igår kväll satt jag o skrev så att tangentbordet glödde. Dock hade jag inte mycket kvar att skriva egentligen men de där formuleringarna.. Jag har blivit en språk-polis när det gäller skolan. Jag vill formulera mig korrekt och tänker igenom varje ord som printas ned. (för att sedan korrekturläsa allt om och om igen..!). Så..det tar sin lilla tid att skriva. Men bra blir det! :)

This entry was posted in Allmänt babbel, Skola. Bookmark the permalink.

Comments are closed.