Skottdagen idag då.

Dröjer hela 4 år tills nästa 29 Februari. Tycker smått synd om dem som föds idag. Jobbigt att behöva välja födelsedag :P

Nåväl. Pluttisen var på dagis idag. Vi hann knappt mer än att komma innanför grindarna innan ett annat barn kom springande. ”Pluuuuttttiiisss!” (fast Pluttis riktiga namn då :P). O självklart en rejääl kram ovanpå det. Jag blev alldeles varm inombords! Det märktes på de andra barnen också att Pluttisen vart saknad. Naaw! Mini har fått vara hemma med mig idag. Kollat tempen då och då och visst har det vart feberfritt! Så imorgon återgår vi alla till vardagen. Dagis för kidsen och skola för mamma. En egensatt deadline skall avklaras imorgon. Det kommer gå fiint :) Nästa deadline är på söndag. Tempot är högt men underbart!

Ska försöka få till någon stund o sätta mig med scrapbooking också. På dagis har barnen varsin pärm och där har de en sida som heter ”Min familj”. Jag scrappade ihop en sådan till Pluttisen med bilder på familjen då Pluttis började på dagis. Den har inte uppdaterats sen dess..så Mini finns inte med. Och nu har ju Mini börjat på dagis och behöver ju en ”Min familj” också. Korten beställdes i söndags kväll och leveransen på dessa kom idag. Snabba puckar! Så..det är bara tiden som fattas nu ^^ ;)

Nepp, nu ger jag upp bloggandet för idag.

This entry was posted in "Mini", "Pluttis", Allmänt babbel, Skola. Bookmark the permalink.

One Response to Skottdagen idag då.

  1. Tina says:

    Ja så härligt med såna saker som kan lyxa till det i vardagen. :) Så enkelt!