26 februari, 2012.

Söndag. Igår grejades det ute på vår balkong. Och vad mycket bättre det blev. Dock ska jag ta ett snack med hyresvärden o se om vi kan komma fram till något bra ;) Jag fick nämligen en idé igår och när man bor i hyres måste man ju fråga värden först. Det brukar inte vara några problem..men som sagt: fråga först.

Att vara distansstudent och jobba i grupp är ett rent helvete ibland. Speciellt med folk som loggar in i början på veckan när uppgiften släpps för att sedan logga in i slutet och typ ifrågasätta när arbetet är klart. TYP så är det just nu. Borde egentligen avsäga mig allt vad grupparbete heter – så man slipper vara med såna där jävla banan-skals-åkare. Well; fuck them! Det syns ju ändå i forumet om vem som gjort vad. Och en liten hint til läraren kan jag ju alltid ge. För min kunskap och mitt slit ska belöna MIG och ingen annan.

This entry was posted in Allmänt babbel, Hemma hos oss. Bookmark the permalink.

Comments are closed.