23 Februari, 2012.

Det var ju det här med bloggen också. Igår blev Mini 20 månader. Nu börjar det sakta men säkert dra ihop sig till 2-års kalas. Den ni! Usch vilket väder det var igår.. Efter dagis stannade vi inne och röjde järnet! Kurragömma är något som barnen verkligen gillar. Haha! Sms´et från pluggkompisen fick mig att skratta till –  distansstudier innebär inte att man behöver sitta själv o plugga. Tvärtom ^^ Luleå ♥

Idag blir det en lugn dag. Pluttis vaknade med feber.. Så idag ”chillar” vi hemma.

Ha en fin torsdag hörrni! :)

This entry was posted in "Mini", "Pluttis", Allmänt babbel, Skola. Bookmark the permalink.

One Response to 23 Februari, 2012.

  1. Tina says:

    Haha attans då att du inte kom med. ;P Jag tyckte jag såg dig med men var inte helt säker. :) Vilken underbar dag det var igår! Det är bara fint. Haft fullt upp med flytt och dylikt det senaste. :) Kramar