21 Februari, 2012.

Hej på er!

Snön smälter bort allt mer. Typ bara lite is som ligger här och där. Snart vår! Jag längtar tills jag kan kasta undan den tjocka skepparkavajen och dra på mig skinnjackan. Tills tygskorna åker på istället för stövlar/boots. På vårkanten vaknar intresset för kläder och accessoarer. Känns inte lika roligt att ta på sig fina kläder om man bara ska gömma det under tjocka vinterkläder ju.. Vår, vår! :)

Idag har jag vart effektiv och hunnit med massor trots att klockan inte är så mycket. Tvättmaskinen har gått varm på morgonen och en del plugg är avklarat. SKÖNT! Innan kidsen hämtas på dagis idag ska jag dra iväg o handla lite på egen hand. För hur kul är det för kidsen att följa med till Ica? :P

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.