20 Februari, 2012.

Helgen har varit bra! I fredags såg jag på film. En hel. Detta är typ kors i taket när det gäller mig. :P

I lördags var vi ute på shoppingcentrat en sväng. Var ju trist väder så vi fördrev några timmar där ute. Vi fann inget som intresserade oss och kanske lika bra det? Rensning pågår här hemma. Vi har så SJUKT mycket grejer hemma att jag vill SPY. Grejerna måste väck..och snart kommer en ny årstid som innebär att en hel del nytt måste inhandlas så jag tror att jag håller på o skapa lite plats åt det ;) ^^

I lördags befann jag mig nära en (okänd) man som pratade med ett par. Han berättade vart han varit och lite ”hur läget var”. På något sätt kom han att anspela på sex varav paret (främst mannen) säger att man inte kan prata om sånt ”högt” och visade på att han inte riktigt kände sig bekväm med samtalsämnet på en offentlig plats. Nåväl. Mannen som anspelat på sex säger då;Det är väl bättre att jag pratar om det än att prata skit”. HAHA! Jag fnissade till och ansåg att han hade fullkomligt rätt. Bara en liten parentes sådär apropå ^^

Igår tog vi det lugnt under förmiddagen för att på eftermiddagen knalla ut och iväg. Vi gick en promenad och hamnade på en lekplats. Barnen lekte, skrattade och hade jätteroligt med klätterställningar och vattenpölar. Tur att mammi var smart att ta på sig gummistövlar när vi gick iväg ;) Igår kväll bakades det bröd. Kanske inte det ”typiska kvällsmatsbrödet” (Ciabatta) men gott var det. Ungarna åt som bara den. Härligt med mätta magar innan sovdags. :)

Idag har vi bakat semlor. Och ätit sådana ;) Ja, vi var ute en dag före..men men ^^ Gott var det! Plugget handlar om hälsopsykologi nu. Ett jäkla mig roligt ämne! Fasar inför plugget nästa vecka.. Jag vill inte, jag är nervös..

 

This entry was posted in "Mini", "Pluttis", Allmänt babbel, Skola. Bookmark the permalink.

Comments are closed.