6 Januari, 2012.

Hoppla hejsan!

Imorse var vi uppe före tuppen. ^^ Började dagen med att tvätta. Mini befinner sig i ”storleksbyte” varav det är MASSOR som skall tvättas upp. Både de nya kläderna men även lite av de som Pluttis haft. För barnen stämmer inte överrens då det gäller säsongerna. Pluttis var en 86/92 då det var sommar och Mini är det nu. Tji fick jag. Dock har jag som sagt vetat om detta; att det komma skulle. Så en del har jag som tidigare nämnt; shoppat på mig ”i förebyggande syfte”. Blev en sväng till shoppingcentrat idag. Vi var på jakt efter överdelar till Mini och vi fann hela 2 stycken. ja,ja. bättre än inget. Måste även påpeka att reorna som finns i butik suger. De faller mig inte alls i smaken det som finns.. Kanske jag som är kräsen? Näää :P

Träffade även på G en snabbis. Lika vacker som alltid. <3

This entry was posted in "Mini", "Pluttis", Allmänt babbel, Shopping. Bookmark the permalink.

Comments are closed.