30 Januari, 2012.

Vecka 5. Denna veckan är fullsmockad med händelser! Jag inväntar diverse paket (klick,klick blir knack, knack och voilá – paket!). Mest förväntansfull är jag över namnnapparna och fotoboken som klickats hem. Åh, spännande ;) Dessutom lever jag på hoppet om att studenten som lånat den bok som jag nu stått i kö till under några veckors tid – får tummen ur att lämna tillbaka den. Blir galet irriterad på dem som ändå fått krav1 som säger att ”hörrö, din lånetid är slut – var god lämna tillbaka boken” men skiter i det. SUCK! Den som väntar på nå gott..?

Gravid? Igår kväll skulle ni ha sett min mage. Den var så svullen att jag såg ut att vara gravid..i vecka 20 eller nått..? Jäkla lök :P *prutt prutt*

Bettan skall till ”doktorn” i veckan. Dags för ett oljebyte. Skönt att tiden jag fick kunde kombineras ihop med lite mathandling meddans vi väntar på att Bettan skall bli klar. Perfa! 2 flugor i en smäll så att säga.

Mini & Pluttis är krassliga. Mini är mega förkyld och Pluttis mega hängig.. Älskade små <3

Deadlines. Japp, såna har jag 2st denna vecka. Den ena känns värre än den andre. Gah! Men det löser sig. Right?

This entry was posted in Allmänt babbel, Skola. Bookmark the permalink.

Comments are closed.