29 Januari, 2012.

Febern fortsätter. Igår var Pluttis liggandes all day long. Somnade dessutom en stund på eftermiddagen. Den sömnen var nog välbehövlig med tanke på illamåeendet som drabbade Pluttis under kvällen..

Fick tummen ur o klickat hem en ny elvisp. Den som vi har fungerar (och nu tänker säkerligen många av er; varför köpa nytt om det man har fortfarande fungerar?). Den stackars lilla elvispen som vi har inhandlades under första månaden jag gick på gymnasiet. Och nu snackar vi år 2001. 11 år sedan. Den har bakat måååånga kakor och annat genom åren och rädslan för att den när som helst skall ge upp börjar bli allt större. Så därför. En ny OBH Nordica elvisp är på väg hem till oss inom snar framtid. Har ju vår blender i samma märke så lika bra att hålla sig till det. Och OBH Nordica är kvalité vilket gillas. För det där med att köpa ”billig skit” är inget som lönar sig i längden. Satsa på kvalité är mitt tips!

Indirekt nämns h*n i bloggen. Sådär ja. Done?! ^^

This entry was posted in "Pluttis", Allmänt babbel, Shopping. Bookmark the permalink.

One Response to 29 Januari, 2012.

  1. MrsTroll says:

    Oj den jag har köpte mamsen ja vette tusan när, minns den från då jag var 11 som tydligast. Så min är nåt år äldre än din alltså ;-) och funkar ännu. Men visst är jag rädd att den sviker mig när som helst :-(. Börjat kika efter andra men är så grymt fäst i min elvisp och vill inte köpa någon ny. Strykjärn däremot, haha. Äger två st. Fick en när jag flyttade hemifrån, sen någon jul önskade jag mig en strykbräda och fick strykjärn istället. Haha. Ja men den behöll jag så glatt, är trots allt förbrukningsvara så tyckte den kunde vara bra att ha.