24 Januari, 2012.

Sjukstuga. I förra veckan fick jag veta att det gick magsjuka på dagis. Pluttis började under sista delen av föregående vecka att visa tendenser på att h*n smittats. Så det var att hålla Pluttis hemma. Mini har haft en släng utav det hela men inget mer. Tills igår. Då uppvisades symtom i form av feber och diarée. Idag är läget betydligt bättre men tyvärr inte hundra bra ännu.. Men ett steg på vägen är alltid nått :)

Känns härligt att tempot i skolan är högt. Då känner man att man lever och inte är sysslolös iaf ^^ Har seminarie på fredag och inte alls förberett mig i den mån jag själv anser att man bör inför något sådant.. Men det är ju ett par dagar kvar så jag hinner gott och väl! Såå skönt när man ”kommit in i plugget” och vet hur det bäst bör läggas upp. Piece of cake!

Jag längtar till våren. Ska bli skönt med värme och de tunnare kläderna. Idag var det flera minus. Brr!

This entry was posted in "Mini", "Pluttis", Allmänt babbel, Skola. Bookmark the permalink.

Comments are closed.