22 Januari, 2012.

Det är riktigt tacksamt att laga mat till mina två små. Aptiten är det absolut inget fel på, och den är större än vanligt när fläskfilén m. mammas klyftpotatis står på bordet. Jösses som de åt! Mätta barn är glada barn!

SNÖ! Såklart var vi ute en sväng igår i snön. Blev rätt så stillsam lek och det slutade inte vidare bra.. Pluttis ramlade och gjorde sig illa :( (Pluttis mår numera fint. <3). Mammahjärtat slog ett par extra slag där en stund.. :(

Vi har även vart ute en sväng i snön idag också. Pluttis fick möjligheten att åka pulka efter en drag-hund. Såklart togs tillfället i akt ;) Pluttis gillade det, skarpt!

Skulle ha tvättat idag men såg att det var ledigt igår. Så nu är det en grej mindre att göra på min ”to-do-list” idag. ;) Apropå; ”to-do”: Kommande vecka innebär kursstart. Härligt! Måste även dubbelkolla litteraturlistor och låna upp litteratur. Och lämna tillbaka litteratur.

Mini blir 19 månader idag. <3 Huvva vad tiden rusar iväg!

Kycklingen står i ugnen. Dags att ta tag i riset också. Tjingeling.

This entry was posted in "Mini", "Pluttis", Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.