Kära tomten..i år har jag vart en mycket snäll flicka.. ;)

Snart är det jul och klapparna till anhöriga kanske inte är avklarade. Ibland kan det vara svårt att komma på vad man ska köpa. Dock anser jag att man (även om man är vuxen) får man lov att ha en önskelista. I år önskar jag mig inredningsdetaljer då jag hållt på nu under hösten att köpa både det ena och det andra till vårt hem. Men det är ju de små detaljerna som gör helheten, eller hur? Coolstuff (som jag tidigare beställt ifrån) har en grej jag önskar mig; legoboxar. Det är förvaringslådor som ser ut som legoklossar och det bästa av allt; de fungerar precis som vanligt lego – de går att bygga med! Jag skulle gärna se att jultomten kom med den stora boxen och en lite mindre. :) Bra förvaring är A och O när man har barn. Och snygg förvaring; det är ju nästan för bra för att vara sant! (Hur många gånger har man inte sett tråkiga pappfärgade lådor? Urk!).

Dessa snygga lådor finner du på coolstuff under kategorin julklappar till barn.

Kära tomten, i år har jag vart en mycket snäll flicka..!

 

This entry was posted in Nalle tycker & tänker. Bookmark the permalink.

Comments are closed.