Årsresumé 2011

 

 

 

 

 

 
 

 

 

Mode & Skönhet

Naglarna har målats om i regnbågens alla färger, de har stämplats med alla möjliga motiv. Upptäckte ”konad” under detta året och det är rackarns så roligt att syssla med! :)

Håret har färgats rött, brunt och typ svart och klippts ett par gånger. Jag har haft lugg och vart utan lugg. Undra vad jag gör med håret under 2012?

Under gångna året var jag urusel på ”dagens outfit”. Men ett par hann jag allt med. Klädstil har varierat drastiskt under året – så typiskt mig ^^

Studier

I våras läste jag på diverse olika högskolor och diverse olika ämnen. Knep mina första VG´n och jag var såå stolt!

Dessutom har jag avklarat många kurser och under vägen träffat på många fina studiekamrater! <3

Det har varit många deadlines under detta år som nästan krockat med varandra. Men hey; ack den som ger sig! Nu siktar vi framåt mot plugget 2012!!

Resor & nöjen

Under året som gått har vi klarat av bl.a Liseberg och Borås djurpark. Vi har besökt ”storstan” vid flera tillfällen vilket är lite ovanligt för att vara oss :P

Pluttis & Mini

Ungarna växer och gror. Det har vart ett händelserikt år!

Mini har både lärt sig att åla, krypa, gå och små springa detta året. Mini fyllde även 1 år och det firades med pompa och ståt. Orden & tänderna har ploppat – den/det ena efter den/det andra. Mini fick sig ett nytt vrålåk också. En vagn som vi båda är mycket nöjda med! ;) Pluttis fyllde hela 4 år! Jösses vad tiden rusar iväg. Pluttis har under detta år lärt sig massor med saker; bl.a att skriva lite smått. Sitter med en ”ABC” skrivbok och tränar med jämna mellanrum :) Mammas duktiga!! <3

Vårt hem

 I år har det hänt ENORMT mycket med vårt hem. Pluttis fick sig en ny säng, kom upp en 42´a TV på den nya tv-bänken och många små detaljer har shoppats och bytts ut. Jag ser fram emot ett nytt ”inredningsår” ;)

This entry was posted in Årsresuméer, Tidsfördriv. Bookmark the permalink.

Comments are closed.