30 December, 2011.

Årets näst sista dag är kommen. Det känns ärligt talat inte att det är nyår imorgon. Tror att lite snö och kyla hade fått in mig i rätt sinnesstämning. Haha! O apropå snö; känns fett onödigt att jag köpte pulkorna till barnen. De står ju bara o samlar damm.. Jag längtar dock till våren och sommaren. Ska bli skönt med värme och bara kunna stoppa i fötterna i ballerina skor och kliva utanför dörren. O igår fick jag hem H&M´s vår katalog. Fanns en del fint och visst lät det ”klick klick” på deras hemsida. Fann en sak till Pluttis som bara skrek ”köp mig!”. Haha. Sagt och gjort ;)

Idag har vi hunnit med att dejta tvättmaskinen. Blev ett par maskiner men efter en genomgång av barnens garderober igår insåg jag att jag typ behöver tvätta var 14:e dag eller så :P De har massa kläder! Och Mini är ju på g med ett storleksbyte inom kort. Några centimeter kvar av innevarande storlek (det märks på vissa plagg då de börjar bli korta o tajta). Härligt med en massa nytt! Tur att jag köpt på mig en del kläder här o där under ett litet tag. Så slipper storleksbytet komma som någon överraskning och påverka ekonomin på ett drastiskt sätt. Det gäller ju som sagt att fördela alla kostnader så gott det går. Då känns utgifterna mindre. :)

Vi ska iväg o handla lite senare idag. Mini tar sig en nap nu så jag & Pluttis får allt hitta på något att sysselsätta oss med en stund till ;)

This entry was posted in Allmänt babbel, Nalle tycker & tänker. Bookmark the permalink.

One Response to 30 December, 2011.

  1. mrstroll says:

    Halva klar. Pruttunge ;-)… Idag blir de resten,men i sann norrlänningsanda går de saaaaakta. Hihi…