28 December, 2011.

Idag stod BVC på vårt schema. 1½års kontroll. Mini är inte så mini längre; h*n har passerat 13kg´s gränsen en hel del samt tickat på bra längdmässigt. Åsså fick Mini en spruta och blev jätte ledsen.. Uff. Känns hemskt att se sitt barn få sprutan; men jag vet ju att det är för barnets bästa. Allt annat gick galant. En (mycket) godkänd stämpel fick vi innan vi klev därifrån.

Inredningsshoppingen blev av idag. Barnen fick; men inte mamma. Så kan det gå. :P jag har ännu inte bestämt mig hur jag vill ha det; så därav icke shopping till mig. Det jag köpte till kidsen kommer bli så bra! ;) Dock är jag gaaalet sugen på att köpa en taschelini väska (koziol) till Mini också då Pluttis redan har en. Lika ska vara lika! :) Dock har jag ”bokat” en sån väska och i slutet av januari kommer den till butik i vår stad. Härligt! Men det är så långt tills dess.. *fniss* Men den som väntar på nå gott…!

This entry was posted in Allmänt babbel, Hemma hos oss, Shopping. Bookmark the permalink.

3 Responses to 28 December, 2011.

 1. mrstroll says:

  Ja man ska egentligen använda sig av färgpasta istället för att få den riktigt röda färgen men börjar inte lägga ut såna pengar just nu. Så de blir blå och lila som används nästa gång :-P…
  En väska som ”skolväska” till Mini eller? Kör också så, de ska vara lika om de går. Men oftast låter jag deras intressen och personligheter gå före så de blir inte alltid så lika :-P. Mina småttingar är som natt och dag på de mesta.

  Skoj med inredning, här planeras de för fullt. Förändringens tid är kommen :-).

 2. Tina says:

  När får man komma och kolla inredningen då? ;) haha. Hoppas julen varit trevlig och bra! :)

 3. mrstroll says:

  Ah okej då är jag med. Lite som kakfatet alltså. Haha. Ja man lär sig nå nytt varje dag :-P.
  Finns de i turkos ;-)…