26 & 27 December, 2011.

Igår hade vi fullt upp med alla nya leksaker som ”tomten” kom med. Allt skulle givetvis lekas med och testas. Jag blev dessutom glatt överraskad (2 gånger!) av personer som ringde och ville snacka lite. Det ena samtalet var trevligare än det andra ;)

Idag har vi en del på schemat. Det skall bl.a mätas här hemma. Så att vi kan införskaffa lite nytt. Både Pluttis & Mini skall få; kanske mammsen också. Vi får se. Dock känner jag inget sug efter att dra ut på mellandagsrean.. Ja, vad fan har hänt med mig liksom??! Känns som om vi har det vi behöver i både klädväg och leksaksväg. I inredningsväg – det får allt komma pö om pö. Roligare så :) Har ni/ska ni iväg på rean och göra nå fynd?

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

One Response to 26 & 27 December, 2011.

  1. mrstroll says:

    Nepp inget rea besök för min del. Som du, känner att vi har de som behövs. Lägger pengarna på annat :-). Däremot åkte vi iväg för att köpa 2års presenten.
    Och nej, denna klänning stannar hemma ;-). Grislorta har mest ärvda kläder på förskolan :-P.plus att de lär dröja ett år till för att växa i denna outfit, haha…

    Hoppas julhelgen varit trevlig :-)…
    Kram