22 December, 2011.

Idag blev Mini hela 1½ år gammal. Tiden har rusat iväg men jag minns förlossningen som det var igår. POFF. Som en champangekork. Älskade älskade du! <3

Idag har vi lekt jultomtar. Delat ut klappar. Glada miner, yeej!

Natten till idag kan sammanfattas med två ord. Fy fan. Jag hade sån frossa att jag inte visste vart  jag skulle ta vägen. Låg fullt påklädd med filtar, täcken och annat..o huttrade ändå. Blev inte många timmars sömn för mig så ikväll blir det tidigt sänggående. Jag behöver ta igen förlorad sömn! Så jag har vart en riktig seg-skit idag. Kroppen har varit som bly.. Hur länge jag vart sjuk, i ett sträck? Ja, vi är väl upp i sisådär 6-7 veckor någonting. Helt galet! Men det som icke dödar, det härdar?

This entry was posted in "Mini", Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.