21 December, 2011.

Hej hallå :)

Idag tog vi oss en lugn förmiddag. Vi begav oss sedan ned till stan där vi lunchade och kikade runt en sväng. Lite ”avbrott” i våra vanliga rutiner :P Nåväl. Sedan tog vi en promenad från stan och hela vägen hem. Pluttisen traskade på och lekte med både ditt och datt på vägen. Mini somnade gott i vagnen. Vi har busat, myst och ”bara varit” under eftermiddagen. Såå skönt!

Nu när kvällen är här har jag härmed förvandlats till student. Då det är ett par arbeten som skall in känner jag att jag nu är tillbaka; att skriva arbeten är ju det typ av plugg som jag verkligen trivs med. Låter kanske helt sinnesjukt i mångas öron, men jag gillart ;) Naglarna förvandlades från mörkgröna till grå. Undra om en av kvällens pluggpauser går åt till att ”stämpla” naglarna också? Den som lever får se..haha! Nu; worki worki.

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.