20 December, 2011.

Idag har det hänt grejer. Jag har blivit..med golv! Som jag har längtat! Äntligen kommer vårt lilla kök att påbörja sin förvandling. Under kommande år ska köksmöblerna kastas åt h*vete och nya ska införskaffas. Frågan är bara; vilken typ av köksmöbler vi ska ha. Jag har såklart en bild i skallen om vad jag (vi) skulle kunna tänka oss – dock finns möblerna inte IRL.. Den som söker hon finner? haha. Känns fantastiskt att vårt hem börjar ta form, att det blir mer och mer ”vårt” :) Dock finns fler rum som är i behov av nytt golv; typ sovrummen.. Men som sagt; rom byggdes inte på en dag.

När Pluttis skall hämtas från dagis sen skall jag ta med julklapparna vi införskaffat till fröknarna. Åh, tycker det är en mysig ”tradition” som vi påbörjade redan förra året. :)

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.