19 December, 2011.

Idag hämtades det ut ett paket. Innehållet? Jag vet inte då jag inte haft tid att öppna det :P Haha! Anar att det kan vara den gemensamma klappen till kidsen. Ja, klapparna verkar aldrig ta stopp.. De bara blir fler o fler…o fler. *fniss*

Idag fick vi det avklarat; inhandling av ALL JULMAT. Kändes bäst att passa på dagen innan barnbidraget kommer och dessutom slippa alla köer senare i veckan när alla fått lön. Så..nu är vi redo för julfirandet. Var en del folk i affärerna, mest pensionärer. Fick de sin pension idag? Barnfamiljer såg man knappast till och inte mycket annat folk heller. Är folk panka såhär dagarna innan lön? Får jag kanske rätt i min lilla tanke; att de flesta kommer sitta panka omkring den 5:e januari 2012, för att de har använt decemberlönen till massa julklappar/mat osv och sen satsat de sista på rean? Jösses. Framförhållning mina kära vänner – det kommer man långt med ;)

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

One Response to 19 December, 2011.

  1. MrsTroll says:

    Kanske en småstadsgrej? För här är de lika fullpackat varje dag oavsett dag på månaden.. Eller så kanske alla här har framförhållning. HAHA!!! I think not!!!