18 December, 2011.

Idag är det 4:e advent och mindre än 1 vecka kvar till jul. Tiden rusar verkligen iväg. Mycket står på planeringen under den kommande veckan. Vi ska leka tomtar och dela ut diverse julklappar till folk som vi inte kommer att kunna umgås med under jul. Vi ska baka ett nytt pepparkakshus då vårt förra var helt trasigt när vi öppnade kartongen.. Vi (läs Pluttis) fick iaf öva lite extra på att sätta dit massa godis och spruta på massa kristyr ^^ Jag skall även få tummen ur att koka en ny sats med knäck. De har en tendens att gå åt – de som kommer hem till oss vet att det finns i kylen och snor både en och tre ;)

Och som vanligt är det en massa plugg som skall tas itu med. Tentasläpp är det också. Mycket intressant. Dessutom är det deadline på en diskussionsuppgift också. Ja, jag har det jag gör med andra ord. Funderar på om planen kommer gå av stapeln. Nå. Vi får se hur det blir.

Apropå ärtsoppa; måste köpa mig en ram till Pluttisens dagiskort också. De har bara blivit liggandes :(

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.