15 December, 2011.

Ja, inlägget nedan skrevs då jag var fasligt irriterad.. Så kan det bli ibland. Tur att mina andra kurskamrater fick mig på andra tankar både under/efter föreläsningen som vi hade idag. Everything comes to an end.. Kursen börjar lida mot sitt slut. Det har vart en bra erfarenhet det här. Det stryker jag inte under stolen med. Gemenskapen som byggts upp är fantastisk. Jag kommer sakna dem. Tur att kursen inte är riktigt slut än utan att vi kommer ”dejta” snart igen. Bara en lååång ledighet först. Nåja.

Har skrivit på diverse arbeten idag också. Och jag fick ihop en hel del text. Gött! Insett att man inom skolväsendet inte kan vara snäll och inte tänka för gott om andra människor. Att slå sig fram med armbågar och vara egoistisk är tydligen det som gäller. Trist!

Hostar fortfarande. Behöver jag kommentera detta ytterligare?! Gah..

What else?

Fick sms idag som gjorde mig gött förvånad. Vet dock inte om känslan skall beskrivas som positiv eller negativ. Kanske en bättre formulering är spänning?

Svammel svammel. So long..

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.