Nalle-familjens nya familjemedlem. Låt mig presentera..

..vår 42″ LED tv. Weeiii :)

Visst är den FIN? (ja, jag vet att funktionen spelar stor roll också såklart :P Jag kan säga att den bl.a. har inbyggd digitalbox, är full HD, kan användas som mediecenter (extern hårddisk går att koppla till) osv osv. Man behöver nästan vara ingenjör för att förstå sig på den ^^). Vi är galet nöjda!

This entry was posted in Hemma hos oss, Shopping. Bookmark the permalink.

2 Responses to Nalle-familjens nya familjemedlem. Låt mig presentera..

  1. mrstroll says:

    Ja så kan de gå. Du är mänsklig, tacka gudarna för de. Hihi… Kände mig extra rutten där en stund som kämpat mig blå utan att nå mållinjen ;-). Oavsett om jag lägger bra belöningar eller inte.

    Kul att du är nöjd över köpet :-). Trodde inte fröken plugghäst hade tid med tevetittande :-P.

  2. Tina says:

    Riktigt fin!! :)