Advent lurar bakom hörnet.

Då jag verkligen försöker att hålla fingrarna i styr och inte pyssla söker jag inspiration (jag har så det räcker och blir över egentligen, men lite till kan väl inte skada?). Att pyssla ihop sin egen variant av adventsljusstake verkar vara en hel egen liten värld. På styleroom (där även jag har några album!) finns inspiration så det räcker och bli över. Vissa människor får till allt så där snyggt så man blir alldeles avis. Och i år hoppas jag att jag lyckas med detta också! Ska se till att fota hemmet en hel del nu; innan pyntet och efter. Kul med före&efter bilder :)mina album på styleroom kommer att bombaderas med bilder :) Kul för er att se hur vi bor och hur vi har det :) (Eller hur Trollmor? ;) )

Bilderna är lånade från styleroom. OBS!

This entry was posted in Pyssel. Bookmark the permalink.

One Response to Advent lurar bakom hörnet.

  1. MrsTroll says:

    Ska jag ta’re som en pik eller?? ;-)