5 November, 2011.

Klockan 04:40 vaknade Mini och tyckte att det var dags att gå upp. Jag som var mindre pigg på denna idé försökte få Mini att somna om bredvid mig i min säng. Det var ingen större idé.. Så vi klev upp, gick ut och satte oss i soffan och stirrade på vår fina tv :) Tände ljuslyktan bredvid tvn och det var såå mysigt! Mini gosade in sig ordentligt i min famn och jag njöt varje sekund. Åh, lill* kråkan ;)  Efter en kort stund vaknade Pluttis upp och joinade oss. En unge på varje sida. Såå mysigt!

O jag måste ju berätta; igår när jag hämtade pluttis på dagis fick h*n med sig sina ballonger hem från Pluttis kalasande de hade i måndags. Pluttis fick med sig 2 ballonger hem. Så fort vi klev innanför dörren hemma sa Pluttis att Mini minsann skulle få en av dem, så att det blev lika för dem. ”Och gör Mini sönder sin, då får h*n inte ta min. Så det så!”. Snacka om kärlek mellan de där två. Pluttis gillar ballonger och leker gärna med dem (märktes TYDLIGT efter Pluttisens kalas här hemma). Haha. Men bara gesten; att dela med sig av något man själv tycker mycket om – gesten var super fin! Ja, jag säger då det. Mina ungar är tamejfan klockrena och världens goaste! <3

Plugg står på schemat trots att kalendern hävdar att det är lördag. Känns som om studierna är ”motivations uppdaterade” och jag brinner verkligen för dem. Kändes som om jag hade en svacka där på några få dagar. Nu är jag mer motiverad än jag någonsin(?) vart!! Hejja hejja :D

This entry was posted in "Mini", "Pluttis", Allmänt babbel, Skola. Bookmark the permalink.

One Response to 5 November, 2011.

  1. Tina says:

    Usch ingen höjdare att vara sjuk. Hoppas du kryar på dig fort! :)

    Tack så mycket! Jag kan säga att jag gillade frisyren väldigt mycket själv. Synd bara att jag inte kan göra den själv. Det var en vän till mig som fixade till mig. :)