25 November, 2011.

Pluttisen höll sig ifrån allt vad kräkningar hette under gårdagen o satsade på lite trots istället ;) Vi var iväg o handlade o fyllde på vår kyl ordentligt inför helgen. Skönt att ha det fixat o slippa trängas med folk, haha.

Insett att juletid innebär en jäkla köphets för många. Att det skall shoppas så mycket hit och dit. Generaliserar jag; folk använder sin november lön för att köpa alla julklapparna och kommer antagligen att använda decemberlönen för att shoppa julmaten (som de inte hade råd att köpa för november lönen då den bara gick till julklappar) o sen kommer folk (mer eller mindre) att leva på nudlar från 5:e januari tills nästa lön trillar in på kontot. Jösses.. Julklapparna för vår del är typ klara. Bara små detaljer kvar. Dock behöver jag slå in Minis&Pluttis adventsklappar.. Snart 1:a advent jue.. Pyntat har vi gjort – ännu mer. Dock har jag inte fått tummen ur att lägga upp nå bilder på styleroom ännu, men det kommer. Bilderna ligger i kameran och väntar bara på att bli överförda & upplagda ;)

Fick besked igår om att mitt kök kommer få sig en makeover. Vilket lyft det kommer att bli! Jag är taggad till tusen!!!! Hoppas bara nu att jag valde rätt; det känns bra nu iaf! Vi får väl se hur det blir när allt är klart ^^

Skolan rullar på i vanlig ordning. Har ett späckat schema under december månad. Och dessutom smider jag planer som baseras på min medmänsklighet. Får jag som jag vill; då kommer jag givetvis att berätta för er vad det hela handlar om!

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.