1:a advent.

Började dagen med att äta en mysig frukost tillsammans. Tände det fjärde ljuset på adventsljusstaken varav pluttisen plötsligt ångrade sig. ”Jag vill nog ha det första ljuset, så som alla andra har mamma”. Så jag bytte bara siffrorna på 1an och 4an. Haha. Jag tycker ändå att Pluttis idé är mycket mer logisk – fortfarande. Ja,ja. Barnen fick sina första adventsklappar och de öppnades i ett nafs. Barnen lekte en bra stund med klapparna innan vi gjorde oss iordning och for ner till stan för att kika in julmarknaden. Väl där blåste det massor och tur att folkeshus hade det mesta av marknaden (dvs allt var inomhus). Vi kikade runt, träffade många välkända ansikten. Sen drog vi en snabb vända i affärshuset innan vi beslöt oss för att åka hem igen. Brr! Jag frös som bara den :( (Fast kliver man utanför dörren i tights en blåsig dag får man nog skylla sig själv? haha.)

Nåväl. Vi har fikat med pepparkakor och druckit julmust. Vi har pyntat pepparkakor med smarties. Vi har myst (alla tre får plats i en klippan 2-sits – dock på höjden! ;) ).

Imorgon väntar en ny dag med nya äventyr.

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

One Response to 1:a advent.

  1. Amelie says:

    Jag vet att jag är lite ot, men hur fick du din adress?
    HUR gjorde du så att du bara har nalle333.se? istället för .blogg.se ex…?
    Puss