18 November, 2011.

Igår; oj sikken dag. Efter massa skrivande blev rapporten klar (iaf till ca: 98%). Jag känner mig ambitiös som hade gjort en sån stor del av jobbet innan ’dejtande’ med gruppen. Det gäller att ligga i ;)

Idag är det (återigen) fredag. Veckan har verkligen susat i förbi i all världens fart. Har mycket skolarbete framför mig. Känns verkligen att terminen börjar lida mot sitt slut; massa rapporter och annat som skall in. Dock är det ju fortfarande ett bra tag kvar (typ 2 mån) – men ändå :P

9 dagar kvar till första advent också. Det kliar REJÄLT i mina pysselfingrar och jag bara längtar efter att få pynta här hemma :) Dock kommer jag nog inte köra så mycket på traditionella julgardiner i år utan ”tar enfärgade klassiska” för att göra vår pyntande mer ”cleant”. Känns som om de så lätt bli plottrigt med stort p annars. Huvva huvva.

What else? Har ett paket att hämta ut, handling av fredagsmys står på schemat. Massa workiworki att ta itu med. Tja..bara att sätta igång antar jag? ;)

 

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.