16 November, del 2 ;)

Flertalet maskiner med tvätt är upptvättade vilket medför att en ljuvlig doft av vårt goda sköljmedel sprider sig i lägenheten. Jag och Mini har även vart och hämtat ut paket. Och visst banne mig var det som jag trott; julklapparna & inredningsdetaljen. Prima skinka! haha. Såg dessutom igår att Pluttis vinterdojjs börjar att ge sig.. Så jag o Mini for iväg till shoppingcentrat och shoppade nya. Flera hundralappar fattigare men ett par skor till pluttis rikare ;) Sen att mammsen ”råkade” hitta ett par ganska så fula med såååå jäkla sköna skor gjorde icke saken sämre. Priset på dem ska vi inte prata högt om, de var nästintill gratis. Me lööv! <3

Hunnit med en del skola också. Surrade en stund med studiekamraten hur vi bör lägga upp vårt grupparbete osv. Jag längtar tills imorgon då vi ska jobba med arbetet!!! Kollade in inlämningsuppgiften som skickades in förra veckan. Godkänd (godkänd/underkänt var betygskriterierna på denne). Voila! Härligt att ”klara sig”. Nu kan jag därmed släppa den uppgiften och blicka framåt :)

This entry was posted in "Pluttis", Allmänt babbel, Shopping, Skola. Bookmark the permalink.

Comments are closed.