16 November, 2011.

Oj. Igår hände det massor! Vi shoppade julklappar (3 pers avklarades!). Nu är vi snart klara med allt vad julklappshandlande innebär. Och för mig är det sååå skönt! Slippa all den där julstressen :P Vi kommer enbart kunna mysa istället för att springa omkring i alla butiker och trängas med allt folk. Lovely! Dock har vi 3 pers kvar. 1-2 av dessa kommer internetshopping till hands ;) Sista personen blir nog en fysisk butik. Men frågan är – vad köper man? Ja,ja. det är ju inte jul ännu och tid finns att fundera över detta lilla bekymmer ;)

Färgade ju som sagt håret häromdagen med Loreal sublime mousse (färg nr 40). Darkest brown eller vad den nu hette..? Visst banne mig täcktes den fula utväxtranden och till min förvåning är jag numera svarthårig.. Det var inte riktigt det som var tänkt, men äsch. Jag har vart svarthårig förr och det finns ju nått som heter blekning om jag skulle vilja ljusa upp skallen igen. Och det kommer att ske först till våren. Fick komplimanger både på den lokala icabutiken samt av en bekant som vi mötte ute på stan. ”Åh, guud vad fin du är i håret!” Jag vart helt paff. Känner mig ju inte hundra nöjd med färgen..men va fasen. Komplimangerna bara haglar in så jag får väl passa på att njuta ;) HAHA!

Har en del paket att hämta ut. Hur bra som helst! Antar att det är Mini´s julklappar som kommit och den där inredningsdetaljen till Pluttis rum? Hmm. Ja, allt återstår att se när allt väl hämtats ut. Nu ska jag gå o göra lite frukost åt hela lilla nallefamiljen. Mini och Pluttis sitter så fint bredvid varann i soffan o kikar bolibompa. <3

This entry was posted in "Mini", "Pluttis", Allmänt babbel, Nalle tycker & tänker, Shopping. Bookmark the permalink.

Comments are closed.