14 November, 2011.

Idag var det som en ”extra helgdag” för oss då Pluttisens dagis hade stängt pga utvecklingsdag. Som distansstudent är det perfekt, bara att plugga på hårdare ikväll och njuta en extra dag :) I förmiddags knallade vi iväg på en ”utflykt” (eller äventyr som Pluttis säger). Hade med oss fika som vi smaskade på som en pause mitt i allt lekande. Vi har vart inne och lekt och härjat. Härligt att kidsen kommer så bra överrens som de gör! Älskade bustroll <3

Vi for även ut på lite shopping. Köpte på oss en present till grannbarnet som nyss fyllt år. Vi bokade in en playdate om 1 vecka då familjen var fullbokade hela denna veckan..trist för oss men den som väntar på nå gott..? :)

Haft en ”pyssla om mig själv kväll”. Färgade håret med Loreals färg för ett bra tag sen. Efter det har det vart lite andra märken på färgen men har alltid tagit nyansen ”mörkbrun”. Dock har nyansen skilt sig och även om jag färgat har där funnits en ”utväxtrand”. Shoppade på mig en ny loreal färg och slängde i. Kom just på när jag var färdig med att applicera färgen att det kanske inte var nr 40 som jag använde sist? Kikade igenom min dayview och insåg..det var nummer 30 jag använde sist. Fuck. Håret är ursköljt och blött, därmed svårt att avgöra färgens resultat. Jag hoppas banne mig att jag har en färg i håret och ingen utväxtrand. Annars; shoppa färg nr 30 och ”börja om från början..” Håll tummarna nu! ^^

This entry was posted in Allmänt babbel, Nalle tycker & tänker, Shopping. Bookmark the permalink.

Comments are closed.