1 November, 2011.

Hallojsan :)

..det var ett tag sen sist. Hoppas att allt är väl med er :P

I vår lilla stuga finns det just nu 2 små krassliga barn. Förkylning, lite feber och hosta. Tjohej vad jag inte gillar höstens alla ”krämpor”. Nåväl. Skolan rullar på. Fick igår in 2 st deadlines som på nått höger o vänster var på exakt samma klockslag. Undra hur lärarna (som i övrigt arbetar parallellt) tänkte där? Skilja agnarna från vetet? Äsch. Jag fick in dem och inväntar nu betyg på uppgifterna.

What else? Inredningsfjanten inom mig har tagit över. Igen. Pysslat en del, möblerat om en del och tänkt massvis. Vet icke om jag kom fram till något egentligen, men jag tror att jag får suga på karamellen o se. Men än så länge har det hänt hur mycket som helst hemma hos oss under det senaste halvåret. Men mer skall det bli ;) Känns härligt att se hemmet ta en ny form!

Idag har Pluttisen, Mini o jag suttit med Pluttisens nya leksaker o lekt. Pluttisen invigde dessutom nya pysselboken som h*n fick när h*n fyllde. Pluttisen var nöjd med boken men jag blev dessvärre smått besviken på dess innehåll. Kändes som om ”författarna” av boken hade väldigt dålig fantasi då övningarna var samma samma… :/

Naglarna målas om lite då och då. Dock kanske inte i samma omfattning som förr, men visst ändras mönster o färger titt som tätt. Ikväll lackades naglarna vinröda med ett grått mönster. Kanske en bild dyker upp antingen här eller i bilddagboken? Ye ye.

Fick ett sms från fotobolaget som fotade Pluttis dagis foton idag. Klickade mig in på länken som fanns i sms´et och tadaa. Fick ett dagisfoto direkt till mobilen. Åh, vackra vackraste du! Fortsätter det såhär kommer dina tonår icke bli lätta med massa ”stalkers” hit o dit. Haha!

Apropå ärtsoppa med bananer – Jag saknar fröken A.. Dock är det snart jul och jag hoppas (läs; vet) att hon kommer att komma hem från ”utlandet”. Vi har massa att skvallra om ;)

 

 

Gah. Det händer så mycket i våra liv, hela tiden. Jag hinner verkligen inte dela med mig av allt så som jag skulle vilja.. ja,ja. Ni får helt enkelt hålla er till godo med det lilla ;)

 

This entry was posted in "Mini", "Pluttis", Allmänt babbel, Hemma hos oss, Naglar, Nalle tycker & tänker, Skola. Bookmark the permalink.

Comments are closed.