28 oktober, 2011.

Phu.

Hej på er!

Såå mycket som händer o sker, och jag har helt enkelt inte brytt mig om att blogga. Jag har haft en micro-pause från bloggandet. Kan vara välbehövligt ibland. Bloggen är ju något som jag skriver för min egen del och den ska ju icke kännas som ett tvång på något sätt.

Imorgon. Helt galet att det är redan imorgon som det är dags för kalas – BIG tajm (vi blir typ 20 pers) och såklart; Pluttisens 4-års dag. Paketen är inslagna och färdiga. Jag har bockat av allt på inköpslistan till kalaset och kvar är bakandet. Så ikväll när kidsen somnat kommer mamman i huset att placera sin röv i köket och baka både det ena och det andra. Pluttis har gett mig klara direktiv om vad h*n vill ha för fika o bjuda alla gäster på. Chokladbollar och schackrutor var det första som nämndes. ”O muffins också mamma!” Ja, jösses säger jag. Haha ;) Då det är Pluttisens dag så är det inte mer än rätt att h*n ska få lov att bestämma.

Sen måste jag ju få lov att skvallra lite om älskade Mini också; 16 månader gammal och sover redan i växa-säng. Den ni ;) [Pluttisen var 22månader när h*n började med växasäng]. Det är någon som tycker att det är väldigt roligt och klättra och fann tekniken hur man tar sig ur spjälsängen. Tack och lov skedde ingen olycka, men det kunde ha gjort. Risker inte att mitt barn far illa och undvek därmed risken för skada genom att erbjuda en säng som Mini själv kunde klättra in/ur. Lite spring upp och ned har det allt vart; men det är ju egentligen inte så konstigt. De små måste ju få prova på det med – det är ju en helt ny typ av frihet som följde med sängen. Men ändå; Mini har somnat så fint så i sin säng och sovit gott där :) Spjälsängen är nedmonterad och bortburen.

Liten blir stor. Och stor blir större. Fan vad tiden säger swoooosch.

This entry was posted in "Mini", "Pluttis", Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.