26 Oktober, 2011.

Igår hade Pluttisen fotografering på dagis. Och vårt dagis tog enskilda bilder. Blev strålande glad då jag fick höra det då jag hört att andra dagis valt att inte ta enskilda.

Livet rullar på och dagen med stort D närmar sig med stormsteg! Tror jag mitt i dimman av alla studier har koll på vad som är inköpt och inte, vad som behöver bakas o så. :) Pluttis längtar massvis iaf!!

Nepp, skolan skriker på mig. Back to work :P

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

One Response to 26 Oktober, 2011.

  1. MrsTroll says:

    Oj ja de är verkligen olika från förskola till förskola (eller snarare skolfotograf till skolfotograf). Vet några som fått välja mellan färg och svartvita m.m., andra fått mms när bilden varit klar osv.

    Väntar ivrigt på att bilderna ska komma här hemma, nyfiken hur syskonbilden blev.. *s*