24 Oktober, 2011.

..det är ingen vanlig dag, för det är sötnosens födelsedag – hurra hurra hurra!! :) 4 år sedan jag själv gick omkring med stoora magen och väntade..och väntade. Berit den filuren befann sig i världens lyckorus. Jösses vad tiden har swischat förbi. Grattis på din dag, sweetie <3

Förresten; när Mini och jag knallade in för o väcka Pluttis imorse fick jag mig världens garv. Lyfte upp Mini i Pluttis säng. Mini satt och babblade på som bara den och det första Pluttisen sa när h*n vakna var; Mamma; idag är det 5 dagar kvar till jag fyller år. HAHA! Ungen har stenkoll..och är galet förväntansfull :)

Som alla andra dagar står plugg på schemat. Och i eftermiddag blir det hemma-mys. Funderar på o bjussa hit familjen på hörnan för lite playdate & fika? Ja, vi får se vad som händer o sker.

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.