23 oktober, 2011.

Det är ofta nu för tiden som jag bevisar saker och ting för mig själv. För; fan vad duktig jag är som fixar det som behöver fixas :) ..och jag gör det tydligen dessutom med bravur!?

Pluggade verkligen stenhårt igår kväll. Visst tog jag mig små pauser här och där men pluggtillfällena var verkligen ”go go go!”. Även idag har jag pluggat oerhört fokuserat och målmedvetet. Efter pluggandet idag begav jag mig ut på shoppingäventyr. Lite belöning ^^ Shoppade inte till mig själv dock, utan till Mini <3 Blev både det ena och det andra. Hade bl.a. 20% off  på H&M. *gilla* ”Många bäckar små..”

Slog in årets första julklappar idag också. Ni kanske anser mig fullständigt galen..men vet ni? Jag måste vara ute i god tid med allt. I slutet av varje halvår (termin) är det som tuffast. Kurser som skall avslutas o annat kraffs. Så; att vara ute i god tid innebär ingen stress.

This entry was posted in Allmänt babbel, Shopping, Skola. Bookmark the permalink.

One Response to 23 oktober, 2011.

  1. MrsTroll says:

    Klar med julklapparna för 2 månader sedan, what does that make me? Om du är galen som slagit in första.. Hihi… *s* Men ute i god tid är superbra… Jag planerar fortfarande Busas 2 årspresent, inte bestämt mig ännu för vad de ska bli…

    Grattis till VG nr 5, nu rullar dom in på löpande band. Vad roligt..
    Vill också ha lite VG..

    Kram