22 Oktober, 2011.

  • Idag blir Mini 16 månader gammal.
  • Idag är det 1 vecka kvar till Pluttis blir 4 år.

 

Hej på er ;)

Fått en hel del gjort i skolan idag. Postat massvis med inlägg (fler ska det bli!) och dessutom begav jag mig till högskolan och bänkade min rumpa där en stund. Läsning av lite litteratur. Var tvungen att sitta där o läsa eftersom alla upplagor av just denna bok var utlånade och det medförde att endast referenslitteraturen fanns kvar. Så där fick jag snällt sitta, i det nästintill folktomma biblioteket. Kul att faktiskt se att ändå det fanns någon annan student som ”är lika knasig som jag och pluggar på helgen”. Efter läsandet av boken var huvudet slut. Jag behövde en pause – och jag tog mig en. Vandrade omkring i shoppinghuset mitt i stan en sväng. Lite fynd gjorde jag allt ;)

Ikväll blir det lördagsgotta till oss alla tre och dessutom en STOR kopp med glögg till lilla mamma. Lördagsmys! <3

Nu skall jag ta o sätta mig med mitt lilla forum igen. Skriva o skriva..

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

One Response to 22 Oktober, 2011.

  1. mrstroll says:

    Nja vette tusan varför jag har så svårt och hitta skor. Aldrig varit med om de tidigare. Men har svårt och hitta skor jag tycker är sköna. Är som bekymmer nr 1! Oavsett vilka butiker jag letar i.

    Nu vill Busa rita…
    Kram