24 september, 2011.

Hej o hå!

Började dagen med att slarva bort kaffe-burken. Ja, hur i hela friden man lyckas med det – det vetti fan. Men som tur var fanns det fler paket kaffe hemma så jag öppnade ett av dem. Tillslut hittade jag kaffeburken – i skafferiet, på fel hylla bakom allt som stod där. Nåja. Virrpannan nalle i högsta hugg eller nått? haha!

Vart nere på högskolan och lånat & lämnat litteratur. På vägen därifrån träffade jag på härligaste Emma med familj. Idag fick jag mig en kik på deras nykomling som för övrigt är sååå lik sitt syskon och dessutom dunder söt! Vi surrade och skrattade en stund innan jag var tvungen att kila vidare. Blev en snabbis in på Åhlens och sen hem. Plugg som väntar, what else? Har en deadline runt hörnet och det är bara att hugga tag i den. Motivationen till uppgiften är lite si sådär. Men hey; ta tag i det och bli av med det! Hejja hejja.

This entry was posted in Allmänt babbel, Skola. Bookmark the permalink.

Comments are closed.