Vilken jäkla tråkig men effektiv lördag!…

Började dagen med tvätt. Tappade räkningen på hur många maskiner jag tillslut tvättat. Sängkläder i massor och dessutom alla vanliga kläder på det. Det blev en del om man säger så. Men nu är allt rent o fint. Lovely!

Har dessutom vart nere i källaren o röjt. Röjt undan alla sommarleksaker så som pool, håvar, simdynor o gud vet allt. De grejerna kommer nog knappast komma till användning nå mer detta år. Nåväl. Fick dessutom ett ryck o städa lite i det gemensamma utrymmet och där fanns en del skit må jag säga.. Åkte iväg till välgörenhet med 2 stora pappåsar fulla med grejer och dessutom åkte jag till ”skroten” med kartonger o annat skräp. Har pysslat litegrann idag med.

Dessutom besökt köpcentrat en sväng och fick köpt en ny body till mini. En såndär turkos med texten ”Love me tender” på bröstet. Rea is tha shit ;) Mini fick en sån för länge sen (då i stl 68??). Nu fann jag en i 92. Så den får snällt ligga o vänta ett tag till. Men jag kunde bara inte låta bli när jag såg den. Jag ääälskade den då och gör det än ;)

Nu ikväll har jag mer eller mindre pyst ihop som en ballong utan luft. Jag har vart i full gång exakt hela dagen. Imorgon väntar en extra spännande dag för mina små älsklingar om min idé blir verklighet. Äventyr!!!!?

This entry was posted in "Mini", Allmänt babbel, Pyssel, Shopping. Bookmark the permalink.

Comments are closed.