Update – big tajm..?

Vi har hunnit med mycket de senaste dagarna. Igår (måndag för den som är snurrig och icke har koll på dagarna) var vi bl.a o fikade med fröken A och hennes gladfisar ;) <3 Det var länge sen vi sågs, men kändes inte alls som det. Skönt! Hann även med en sväng in på öppna förskolan också. Varför är man inte där oftare? Mysigt ju! Hann även med en snabb dejt med fröken T också. Full rulle ^^

Plugget startade ju som ni säkert vet igår. Fanns inte så mycket jag kunde göra då det strulade med tekniken… :( Dock fick jag besked om att det inte är jag som ”ställt till det” utan skolan. Bara att ta det för vad det är antar jag? Men visst banne mig är jag nervös..tänk om problemet inte löser sig inom kort? Vad missar jag och hur mycket måste jag ta igen senare? Gaaah. Efter regn kommer solsken? Ha ha.

Idag blir det att ta kontakt med skolan. Ligga på dem med blåslampa typ. Nu får problemet ha en lösning! Jag är IVRIG att komma igång med plugget!!!

This entry was posted in Allmänt babbel, Skola. Bookmark the permalink.

Comments are closed.