Igår & yttepytte idag

Igår förmiddag tog vi bussen ned till stan en snabb sväng. Träffade på G, som jag inte sett på typ 1,5 år. Oj, vi hade surr att ta igen ;) Roligt också att G också numera är förälder. Ännu mer gemensamt än innan alltså ^^ Sen tog vi bussen hem. På bussen hem var det en äldre dam som berömde mina naglar. Haha! Jag som mest slarvat ihop en ”design”.. Men ändå kul att någon faktiskt lägger märke till mina (om än korta) naglar! :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När vi kom hem fick kidsen leka en snabbis ute på gården med grannbarnen innan det var dags att kila in för lite lunch. Timmarna susade iväg och plötsligt befann sig Pluttisen o jag oss på stranden :) Kasst vädret blev när vi kom dit, ena stunden sol som lyste o värmde för att i nästa stund gömma sig bakom molnen. Nåja. Vi hade det mysigt iaf och såg senare ut som två sandmonster. En obligatorisk dusch blev det när vi kom hem igen.

Paketet som Wall44 skickat hämtades även ut under gårdagen. En oljemålning är inget som man ska granska på nära håll. Det är en sak som är säker. Men på avstånd, OJ så FIN tavlan var då. Älskade älskade barn!!!

Idag har det icke hänt så mycket, klockan är ju på tok för lite än ^^ Vi hörs kanske senare?

This entry was posted in Allmänt babbel, Hemma hos oss, Naglar, Shopping. Bookmark the permalink.

One Response to Igår & yttepytte idag

  1. mrstroll says:

    Klart de var, för jag är ganska säker att du överdriver en hel del ;-).
    Kram på du..