Bettan är hos doktorn.

Idag for vi iväg o handlade lite för att sedan dra ned till stan o hämta ut Skrållans p-piller. Sen for vi vidare till bilverkstan och lämnade av bilen. Jag har ju tid där imorgon men kände att det var lättare att dumpa av lilla Bettan där redan idag, om uti fall att kanske, de skulle få en stund över att kika på henne redan idag. Men vid lämning av Bettan fick jag beskedet om att de inte hade tid över alls idag pga många bilar som behövdes göras klara innan dagen var slut. Men men. Bettan står där ”undersökningsklar” redan imorgon bitti. Kanon ju! Hoppas felet årgärdas snabbt som attan och att Bettan kommer tillbaka snart. Visst; de underlättar med bilen enormt men visst kan vi klara oss utan den. Men som sagt, föredrar att ha bil. En fungerande sådan ^^ ;) Efter att vi lämnat av Bettan tog vi oss hem med buss. Komiskt nog mötte vi på en släkting på bussen och surrade en stund. Var ju ett tag sen senast.

Nu ikväll har naglarna förvandlats från slitna turkosa till lila skönheter. Dock enfärgade. Vet inte vilket motiv jag ska stämpla, så låter de vara som de är. För folk som upplevt min velighet med stämplarna vet ju vad jag menar. HAHA!

Fick ett sms nu ikväll; förslaget är godtaget! :) Kommer bli toppen, om inte minst för Pluttis <3

This entry was posted in Allmänt babbel, Naglar. Bookmark the permalink.

Comments are closed.