30 Juli, 2011.

God morgon på er allesammans!

Igår skickades sms´et iväg. Och visst blev det en playdate! Vi tog cykeln/vagnen och traskade iväg. Vi kikade in familjens nya boende som för övrigt var riktigt mysigt! Familjen har nu flyttat till ett stort hus. Drömmen gjorde sig påmind; en vacker dag ska nallefamiljen också ha hus. En vacker dag kära ni, en vacker dag..! Klart snyggast i huset var baren. Jag dricker inte alkohol eller så..men den där baren. Oh la laa! Så himla fin. Och det körsbärsfärgade golvet. Jag blev kär! Barnen härjade vilt och jag njuter verkligen av att se lyckan i mina barns ögon! Vi småpratade sedan om en dejt redan i nästa vecka.

Igår mumsades tacopaj till middag. Alltid lika gott! Kvällen blev lugn och jag tog itu med diverse hushållsysslor.

Idag ser planerna mer tafatta ut. Jag vart dissad..! Men det löser sig! Finns många idéer i nallens huvud. Morgonen spenderas med Mr tvättmaskin i alla fall. Några udda färger som behöver tvättas upp (såna färger som sällan används). Och nej, vi pratar inte om turkost nu ^^

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.