28 Juli, 2011.

Vi började denna morgon med att ta o åka iväg för ett morgondopp. Inte en käft på stranden vid den tiden. Vi tog oss ett dopp och begav oss sedan därifrån. (Ja, jag badade. Har ni hört? Nu har nog helvetet frusit till is.. Haha!). Vi passade på att besöka stan en sväng varav Pluttis fick glass i värmen. Välbehövligt! Vi fick även ett ärende gjort. Skönt att ha det borta! For hem och käkade en snabb lunch innan vi begav oss ut igen. Playdate time! Pluttis cyklade till dejten medans mammi gick. Vi hade en trevlig stund och det blev en hel del gungande för kidsen idag. Haha! Middagen mumsades mycket av. Klart man blir extra hungrig om man håller igång :)

Bla bla bla..dags för bilder? :P

 

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.