29 Juni, 2011.

Huvva huvva vilken dag! Imorse hade jag två kids som hade vaknat på helt fel sida. Inget dög (förutom mamma). Nästan så att de kivades om vem som fick mest plats i mitt knä.^^ Dagen har rullat på. Vi har ätit god mat och trevligt sällskap hade vi också. Trevligt med lite ”nya” ansikten vid middagsbordet må jag säga. :)

Vi har nu ikväll tagit oss en kvällspromenix. Pluttisen fick nya stödhjul idag då de gamla har slitits ut. Ja, ungen cyklar en del ^^ Dessutom höjdes stödhjulen upp ett snäpp. Trodde att Pluttisen skulle gnälla järnet och cykel-vägra. Men sååå fel man kan ha! Pluttisen cyklade på som aldrig förr och cyklade på utan det minsta gnället. Mammas duktiga Plutt <3 Vi passade även på att slinka in på affären för o handla lite frukt. Varsin glass (till mig & Pluttisen) följde även med ut från affären. Mumma :) O precis innan vi gick in där mötte vi Fröken T och lill* N. Vi stannade till som hastigast och utbytte ett par ord. Play-dejt snart. Hihi :D

Måste banne mig bli bättre på o dricka (vatten) nu när det är så varmt. Har början till huvudvärk. Mindre skoj, men antar att jag får skylla mig själv.. :/

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.